kids electric cars melbourne - The Best kids electric cars melbourne Prices In Australia | GetPrice
You searched

kids electric cars melbourne

Showing 1 - 20 of 1,269 results
Sort:
  1. If you39re hunting for a perfect gift to surprise your kids this classic electric ride on car would be the perfect option. Featuring double powerful motors one-key start button and comfortable seating this electric car for 3-8-year-old kids is able to provide your little angel with top quality…

    29%
    Off
    $399.88
    + Shipping: $58.23
  2. Suitable for children between 2-7 years old its an easy to drive ride on car that your kid will quickly fall in love with and start enjoy driving around by himself. In the backyard at home or a park Made with quality rear wheel suspension you do not have to worry about this car flipping.Plus with…

    32%
    Off
    $229.95
    FREE shipping
  3. Are you hunting for a perfect birthday or Christmas gift to surprise your kids? This eco-friendly Electric Ride on Jeep Remote Control Off Road Kids Car w/Built-in Songs – Red? with stunning exterior design will be your ultimate solution. Equipped with dual opening door, battery level indicator,…

    31%
    Off
    $309.97
    + Shipping
  4. Are you hunting for a perfect birthday or Christmas gift to surprise your kids? This eco-friendly Electric Ride on Jeep Remote Control Off Road Kids Car w/Built-in Songs – White with stunning exterior design will be your ultimate solution. Equipped with dual opening door, battery level indicator,…

    31%
    Off
    $309.97
    + Shipping
  5. Are you hunting for a perfect birthday or Christmas gift to surprise your kids? This Kids Ride on Digger Electric Excavator Bulldozer Loader Car w/Toy Stones & Safety Helmet with stunning exterior design will be your ultimate solution. With the convenient hand controlled lever, your kids can easily…

    44%
    Off
    $89.95
    + Shipping
  6. RIGO Kids Ride-On Car Fire Truck Motorbike Motorcycle Cars Electric Toys Battery

    $119.90
    + Shipping
  7. RIGO Kids Ride-On Car Fire Truck Motorbike Motorcycle Cars Electric Toys Battery Bike

    $119.90
    + Shipping
  8. Complete with FOUR motors powering all 4 wheels, 24volt battery & thick tyres, this amazing 4x4 is ready to take on anything! There is nothing cooler than cruising around in this exciting red 4x4 ride-on which can explore the outdoors on almost any terrain - nothing can stop the fun! This…

    $369.00
    + Shipping
  9. Just in! The 24v Licensed Ford Ranger, 2017 edition is here! This amazing Ride-On car not only has double the voltage, to give you more power, it also has 4 driving motors! Plus it comes with MP3 functionality, a bluetooth remote control, USB/SD card socket, slow start functionality, four-wheel…

    $479.00
    + Shipping
  10. Looking for a stunning gift for toddlers and kidsnbspnbspWant to buy a toy that can surprise your little one and educate them unconsciously nbspThis Kid Electric Ride on Car with double-drive system must be the best option to delight your kidsFeaturing double-drive system this electric ride on car…

    28%
    Off
    $259.97
    + Shipping: $51.52
  11. Give your kids or nephews a chance to ride out their dreams with the Kids Electric Ride on Car. A gift your kids will surely enjoy it comes with sound and light control and pedal accelerator making sure your kid enjoys the most out of it. Features such as dual speed button MP3 player connection and…

    47%
    Off
    $189.96
    FREE shipping
  12. Are you hunting for a perfect birthday or Christmas gift to surprise your kids This eco-friendly Kids Ride on Jeep Truck Off Road Car 12V Remote Electric Children Toy - White with fabulous exterior design will be your ultimate solution. Equipped with dual opening door battery level indicator…

    24%
    Off
    $339.97
    + Shipping: $61.31
  13. Wish to see the happy and exciting faces of your little ones This BMW Motorbike Kids Motorcycle Electric Ride on Toy Car wAnti-slip Tyres -Blacknbspcan make your wish come true Apart from the deluxe exterior design this kids motorcycle also comes with a sounding horn engine start-up sound simple…

    31%
    Off
    $249.97
    + Shipping: $26.22
  14. Give realistic driving experience for your kid with this Kids Electric Ride on Car Children Toy with Remote Control. In this buggy you will find built-in songs or MP3 connection and radio function to play your favorite music wild styling and lighting effects foot pedal for acceleration as well as…

    36%
    Off
    $159.90
    + Shipping: $20.48
  15. Are you hunting for a perfect birthday or Christmas gift to surprise your kids This Kids Tractor 12V Electric Pedal Ride on Digger Car wAnti-skid Tyres amp MP3 Input - Black amp Blue8203 with stunning exterior design will be your ultimate solution. Equipped with foot pedal acceleration hilow speed…

    27%
    Off
    $189.97
    + Shipping: $27.23
  16. Having trouble in selecting a special gift for your kid This awesome ride on car will be your ultimate solution. Equipped with one push start button battery level indicator dual opening doors a rear-view mirror on each side this stunning ride on jeep will surely offer your child a realistic driving…

    31%
    Off
    $309.97
    + Shipping: $36.21
  17. This iRobot inspired kids ride on car is designed with gorgeous butterfly doors that makes entering and exiting so much cooler than regular ride on cars. Made with sharp laquer finish and realistic design that give you the now is the future look. This little iRobot has doors with lock driver seat…

    34%
    Off
    $189.98
    FREE shipping
  18. Are you hunting for a perfect birthday or Christmas gift to surprise your kids This eco-friendly Electric Ride on Jeep Remote Control Off Road Kids Car wBuilt-in Songs - Red with stunning exterior design will be your ultimate solution. Equipped with dual opening door battery level indicator…

    31%
    Off
    $309.97
    + Shipping: $36.21
  19. Are you hunting for a perfect birthday or Christmas gift to surprise your kids This Kids Ride on Digger Electric Bulldozernbspwith Anti-slip Tyres MP3 Input with stunning exterior design will be your ultimate solution. Equipped with foot pedal accelerationnbsp forwardreverse motion one-key start…

    37%
    Off
    $189.97
    + Shipping: $27.95
Back to top

Recently Viewed Outside & Active


Connect
Getprice compares prices across all of your favourite products Australia-wide, covering all major cities including Sydney, Melbourne, Perth, Canberra and Brisbane.
Getprice compares prices across Sydney, Melbourne, Perth, Canberra and Brisbane.